assistentiewoningen

De Pottelberg heeft drie groepen van erkende assistentiewoningen in de onmiddellijke nabijheid van het woonzorgcentrum: De Putkapel, Heerlyckheid Hoog Mosscher en Premium; samen goed voor 108 zorgflats.

In onze assistentiewoningen kunnen bewoners zelfstandig wonen in een aangepaste flat of appartement én een beroep doen op zorg. De flats garanderen de privacy van de bewoners en tegelijkertijd scheppen ze kansen tot sociaal contact. Bewoners kunnen elkaar spontaan ontmoeten in een van de ontmoetingsruimtes of in de tuin. Iedereen kan vrij deelnemen aan ontspanningsactiviteiten en uitstappen.

De voordelen van het stadscentrum brengen we dichtbij door samenwerking met een winkelbus, bakker, apotheek, kapster, pedicure,… Het openbaar vervoer is binnen wandelafstand bereikbaar.

 

Blader hier in onze brochure assistentiewoningen Kortrijk - De Pottelberg

Meer sfeerbeelden bekijk je hier

woonassistent

Met een team van 4 woonassistenten staan wij garant voor een kwalitatieve dienstverlening. De woonassistent geeft je alle nodige informatie bij interesse in een assistentiewoning, beheert de inschrijvingen en de wachtlijst of helpt je op zoek te gaan naar mogelijke dienstverlening om een wachttijd te overbruggen. Zodra je je intrekt neemt in een assistentiewoning, helpt de woonassistent indien nodig met de administratieve formaliteiten en maakt zij je wegwijs in het reilen en zeilen van je nieuwe woning. Je kan bij de woonassistent terecht voor al je vragen in verband met hulp- en dienstverlening. Op jouw vraag kan de woonassistent kleine zorgtaken uitvoeren of bijstand verlenen voor het regelen van maaltijden, huishoudelijke hulp, gezinszorg, thuisverpleging en  levensbeschouwelijke bijstand.

heb je nog vragen?

e-mail 056 30 17 93

heb je nog vragen?

e-mail 056 23 10 44

heb je nog vragen?

e-mail 056 30 17 91
Interesse icoon

interesse

Wens je beroep te doen op onze assistentiewoningen?

Schrijf je dan in via ons inschrijvingsformulier.

download het formulier

de putkapel

Wonen in een rustige, groene omgeving.

Residentie ‘De Putkapel’ vind je in de Condédreef vlakbij wzc De Pottelberg. Deze huiselijke assistentiewoningen zijn omgeven door een mooie tuin en liggen aan de rand van de stad. De gezellige en familiale sfeer typeren de Putkapel, waar er altijd wel iets te beleven valt.

 

lees meer

groene omgeving aan de rand van de stad

Naast de ruime tuin van het woonzorgcentrum kan je als bezoeker of bewoner ook gebruik maken van de mooi aangelegde binnentuin van Heerlyckheid Hoog Mosscher. Deze tuin heeft een aantal leuke spelelementen voor de kleinkinderen en een prachtige waterpartij. De ruime parking met gratis parkeergelegenheden in een groene omgeving is een grote meerwaarde voor bezoekers maar ook voor de bewoners van onze assistentiewoningen.

heerlyckheid hoog mosscher

Sociaal en comfortabel wonen in een groen kader.

De woningen van Heerlyckheid Hoog Mosscher zijn sociale assistentiewoningen; gerealiseerd door wzc De Pottelberg in samenwerking met de Zuid-West-Vlaamse Huisvestingsmaatschappij. De assistentiewoningen beschikken over alles wat nodig is om zelfstandig te wonen in een groene omgeving aan de rand van de stad, met nabijheid van zorg. Neem zelf een kijkje: klik door naar onze video.
 

lees meer

premium

Luxueus wonen met zorggarantie.

Recht tegenover wzc De Pottelberg ligt Premium, een moderne groep van assistentiewoningen met exclusieve appartementen, in gebruik sinds 2016. Premium is een project van bvba Premium Estate Invest en wzc De Pottelberg. Deze luxueuze en ruime assistentiewoningen vormen de ideale woonomgeving voor 65+’ers die op zoek zijn naar extra wooncomfort met een kwalitatieve zorg-garantie aan de rand van de stad.

Informeer je nu en geniet van extra gunstige voorwaarden.

lees meer

reserveer onze rolstoelfiets bij mooi weer!

lees meer

kunstatelier ‘t ateljeetje

Een kunstatelier specifiek voor en door personen met dementie.
lees meer

Kalender

3 mei

reserveer gratis onze rolstoelfiets

bekijk meer

5 juli

contactkoor voor en door bewoners en familie

bekijk meer

Reserveer onze rolstoelfiets bij mooi weer!

lees meer

Kunstatelier ‘t Ateljeetje

Een kunstatelier specifiek voor en door personen met dementie.
lees meer

Kalender

3 mei

Reserveer gratis onze rolstoelfiets

Bekijk meer

5 juli

Contactkoor voor en door bewoners en familie

Bekijk meer

bij ons komen werken

Interesse voor de zorgsector? Solliciteer bij De Pottelberg. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers (m/v). Wie weet wordt u wel onze nieuwe collega!

lees meer

veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen? Misschien vindt u het antwoord bij de meest gestelde vragen. Zo niet, neem dan gerust contact met ons op.

lees meer