jobs & stage

Een job met zorg gekozen

Wil jij ook zorgen voor het welzijn van onze bewoners?
Zoek je een job in de zorg in West-Vlaanderen, tussen een sterk team van bezielde collega’s? Kom werken bij De Pottelberg.

 

troeven als werkgever

In de Pottelberg geloven we in mensen! Niet enkel in onze bewoners maar ook in onze medewerkers. We willen hen dan ook ondersteunen in hun verdere ontwikkeling en bij het inzetten van reeds aanwezige talenten. De Pottelberg wil een warme thuis zijn ook voor medewerkers. We vinden het belangrijk dat medewerkers zichzelf kunnen zijn, kunnen mee denken, mee groeien met de organisatie. Medewerkers worden dan ook van harte uitgenodigd mee te participeren aan het beleid en samen na te denken over de toekomst van de voorziening. Wij zijn ervan overtuigd dat uitmuntende zorg alleen kan gerealiseerd worden door en met gemotiveerde en bezielde medewerkers. Daarom besteden wij veel aandacht aan een goed uitgebouwd medewerkersbeleid waardoor onze voorziening een boeiende en aangename plaats is om te werken.

Binnen het project ‘Samen verlangen naar en werken met goesting aan verandering’, worden medewerkers actief betrokken bij het ontwerpen van een nieuwe organisatiestructuur met als doel de tevredenheid van onze klanten en onze medewerkers niet enkel te borgen maar ook te vergroten indien mogelijk. Binnen dit proces heeft de directie samen met de medewerkers de visie en missie van de Pottelberg herschreven en hebben de medewerkers voor zichzelf volgende waarden vooropgesteld die zij willen onderschrijven:
‘Van erte’  -  ‘Geirne zien”  -  ‘Toope tegoare’  -  ‘Goesting’

volg stage bij ons

De studenten van vandaag zijn onze medewerkers van de toekomst. 


Wij bieden leerrijke stages aan studenten voor : verpleging , verzorging, ergotherapie, kinesitherapie, algemeen secretariaat, sociale dienst, hoteldienst, keukenhulp, kok.
Alle stagementoren worden permanent gevormd en gecoacht om de toegewezen studenten te begeleiden tijdens hun stage.

Een stageaanvraag kan je bespreken met de coördinatoren voor stages.
Een aanvraag kan je sturen via mail, brief of met de link hieronder.

Jouw aanvraag wordt zo snel mogelijk behandeld.

 

vraag uw stage aan

Vacatures

spontane sollicitatie

Staat jouw vacature niet op jobs.zorghf.be?
solliciteer

graag solliciteer ik voor

maandklapper 'in nieuw kleedje'

Ontdek de nieuwe maandklapper...
lees meer

wzc de pottelberg behaalt kwaliteitslabel qualicor -> meer info tijdens familie-infoavond op 8 sept

lees meer